Wednesday, December 12, 2012

More updates

The site will be live very soon my friends! Sadly, I won't be having any clips for sale until January BUT for some that don't feel like you can wait for that have another option. And that option is to simply buy a camshow. (more info about that will be posted on the site when it's live)
I will update my site as often as I have something interesting or fun to either show och write about. I will try to start video blogging even tho I find it kinda scary which is strange since I'm totally okay with being naked in front of a camera but talking about stuff, no not so much.

So my life right now: math, reading about taxes, thinking about cool ideas for clips to shoot, and some working on the site (it's my darling friend who does all the work, I just try to tell him what I want on my site etc so I can't really say that I AM working on the site really.) and a lot more!
It's.. kinda stressful to be honest, but I really can't complain because I actually have a life now! It's amazing.

Since I'm done with everything for today I'm finally gonna relax with some games and beer! Cheers all!

23 comments:

 1. Jättekul att du tänker videoblogga! Det har jag drömt om länge. Ta det lugnt, det kan aldrig bli fel.Bara att få se din söta nuna räcker. Älskar mordet på citronen-klippet:"Nu sprutar han på mej!" Ha, ha, I wish!

  ReplyDelete
 2. Ja! Vill ju genom min sida och videoblogg ge en insikt på hur livet kan se ut för en porrskådis. Förhoppningsvis kommer folk nog tycka att det är trevligt att det är hyffsat normalt och inte alls så deprimerande man kan tro :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Låter jättesympatiskt. Go for it!

   Delete
 3. Hej! Kan vi få första video-bloggen som julklapp?? Please!
  God Jul på dej hur som helst, och lycka på vägen (den breda):)

  ReplyDelete
 4. Hm, det ska nog gå att ordna! Bra idé!

  ReplyDelete
 5. Jag tror jag såg dig på Vasaplan i dag! Ha det bra!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Har inte varit inne i stan idag, kanske är en utav alla mina kloner som flytt från labbet och springer omkring..

   Delete
 6. Åh, finns det kloner! Då ska jag be tomten att han stoppar en i säcken. Jag älskar mjuka klappar!
  God jul, snygging!

  ReplyDelete
 7. Hur går det? Blir det någon videoblogg snart???

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo haha, det kommer! Alla dessa röda dagar med mödföljande bakfylla och lathet har gjort det aningen svårt att fixa företagskonto som jag gärna vill ha klart innan sidan blir officiell :)

   Delete
 8. Vill se videorna du gjort hittils. Men hittar dom ingenstans :S Och vill gärna se sidan när den är uppe å går :)

  ReplyDelete
 9. Du skriver så mysigt, men alltför sällan.
  Håll oss lite bättre uppdaterade!

  ReplyDelete
 10. Vi är inne i februari nu. Vad har hänt? Ångrat dig?

  ReplyDelete
 11. Har inte ångrat mig, om min vän har tid kommer vi att jobba med hemsidan i veckan :) det går aningen segt eftersom det varit struligt med en hel del plus skolarbete på det.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Då lever hoppet! Var nära att sjunka ner i förvivlan ett tag :)

   Delete
  2. Om det nu ens skulle gå så långt så lär du på inte få se mer än något enstaka filmklipp.

   Hon tycks sakna någon verklig drivkraft till att få till sina idéer. Den bittra sanningen att hon på sin höjd kan dryga ut hushållskassan med några hundralappar kommer att visa sig för henne så småningom också.

   Delete
 12. Hoppas verkligen du kommer till skott nån gång och inte bara teasar. Så jävla kul med en smart tjej som gör porr. Intelligens är så jävla sexigt!

  ReplyDelete
 13. Vad grundar du ditt antagande att hon skulle besitta någon intelligens utöver det vanliga på?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det handlar väl inte om "intelligens utöver det vanliga" men då de flesta porraktriser gärna framställer sig som våp så är det oerhört uppfriskande med en kvinna som vågar stå för sin utbildning och lyckas formulera meningar längre än "asså, jag e så jävla spräng KÅT ida!".

   Även om jag inte skulle ha valt porryrket själv då jag har alldeles för många fördommar om såväl branchen som människorna så vill jag bara säga "STÅ PÅ DIG".

   Att försöka ändra världen till en bättre plats är alltid något föredömligt hos en annan människa, sen om det är läraryrket eller porrbranchen är irrelevant.
   Lycka till på vägen, vad du än bestämmer dig för att satsa på.

   Delete
 14. Det finns saker jag inte kan styra över, däribland andra människors val att hålla vad de lovar eller ej. Har haft en hel del som lovat att de ska hjälpa mig med hemsidan men som struntat i det. Har nu en vän som hjälpt mig att göra klart 90% av min hemsida. Det är inte mycket kvar som krävs nu men han verkar ha tappat peppen på att hjälpa, och jag kan inte tvinga honom. Har erbjudit pengar men de tackar han nej till.
  Jag tror att alla människor är goda innerst inne och jag vill ge honom chansen att hjälpa mig med hemsidan ännu en gång nu när det inte är så långt kvar.
  Jag studerar på heltid (företagsekonomi) och det kräver en hel del av min tid, därav heltid. Därför tar saker också tid.

  Och angående min drivkraft, den finns där tro mig. Annars skulle jag inte välja detta yrke eftersom man riskerar så otroligt mycket och ett par "hundralappar att dryga ut hushållskassan" är inte något som skulle få mig att vilja göra detta. Jag vill arbeta med porr eftersom jag vill göra mitt bästa för att förändra branschen. Även om jag bara lyckas göra ett fåtal saker bättre så känner jag att jag har lyckats. Mitt mål är inte att bli en sönderknarkad 30+are som gör mainstreamporr, jag vill vara den som faktiskt gör skillnad.

  Nåväl, ha det bra, ska nu fortsätta ta in kunskap på hur jag på bästa sätt kan sköta mitt företag ekonomiskt.

  ReplyDelete
 15. Vågar man fråga hur det går med hemsidan eller ser det likadant ut som sist?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just nu ser det rätt ljust ut faktiskt och försäljningen är beräknad att ligga uppe den 1:a juli om ett par smärre problem blir lösta :)

   Delete