Tuesday, August 30, 2011

Ett år

Det har nu gått exakt ett år sedan jag flyttade ifrån min kära hemstad till huvudstaden. Lite blandade känslor. Det känns både som att tiden gått snabbt men även långsamt, som att jag åstadkommit mycket och egentligen väldigt lite. Trodde verkligen att jag skulle ha kommit mycket längre med porren vid det här laget, men i nuläget är inte ens sidan klar. Visst det går framåt, men ack så långsamt. Kan inte gnälla över det, de som hjälper mig gör det faktiskt frivilligt. Får bli bättre på att peppa dem.
Sen ska jag inte deppa så mycket över detta! Har faktiskt hunnit med det ena och det andra under detta år så helt missnöjd är jag inte, men det blir en reality check, som nog egentligen är rätt välbehövd.
Ska inte deppa ihop totalt över detta för att på söndag ska faktiskt tillslut en del av scenerna spelas in vilket känns läskigt och spännande. Inte spelat in på riktigt länge och inte gjort det så många gånger så nerverna börjar göra sig påminda. Ser dock även fram emot det trots nervositet. Hoppas bara jag lyckas hålla mig till träningen och dieten så det syns lite resultat då det väl är dags för action.

Funderar även på när jag ska göra bloggen officiell. Tycker fortfarande att det är lite småjobbigt att komma ut offentligt med det jag gör men det är ju egentligen för mitt eget bästa. Så jag vänjer mig med tanken att folk kommer tycka saker men förmodligen inte hata mig för det. Människor jag berättat detta för har varit positiva, i alla fall när jag befinner mig i närheten, vet inte vad folk säger bakom min rygg men alla har rätt att ha sin egna åsikt och att inte hålla med mig när det gäller mina. Vet inte heller riktigt hur jag ska sprida bloggen/sidan. Facebook? Naj, där håller för mycket familj till. Och vänner till familj, deras barn osv. Känns som att de kan få "skonas", speciellt barnen. Visserligen är barnen i fråga i tonåren men ändå, skulle inte kännas så kul om de skulle fråga sina föräldrar vad jag menar med spela in film och vilken sort jag syftar på.

Ah justja, pubeshår. Har skaffat sånt. Alltid gillat helrakat sen jag var 14 men just för de här scenerna ska jag faktiskt ha litegrann och inte nog med det, jag ska färga det också. Kommer bli intressant, ska man ha hår kan man väl i alla fall göra något spexigt med det. De flesta porrmurror med hår på brukar ju köra med vanliga färgen så jag tror att det kan bli en spännande kontrast med alldeles superrött hår. Inte bara ginger utan motherfucking rött! Aja, då kanske ännu mer börjar tro att mitt röda hår är min naturliga hårfärg då även mitt pubeshår matchar.

1 comment:

  1. Hejsan!

    Skulle gärna vilja komma i kontakt med dig via e.x mail om möjligt?

    Skicka gärna ett mail till ima.soulsender@gmail.com och hör av dig så berättar jag mer!

    ReplyDelete