Friday, July 8, 2011

7/7-2011

Rätt händelselös dag, funderat rätt mycket och även trots värmen lyckats ta mig iväg för att handla ingridienser till en sallad, som jag inte tillagade idag eftersom jag glömde bort att köpa vitlöksdressing. QQ forevah! Unnade mig iaf flasköl! Dricker sällan flasköl men min vän Marina tipsade om ett med det superba namnet "Trashy Blonde" och smakade riktigt bra för att kunna köpas på hemköp!

Har funderat på brudar som kallar sig för "pornstars", som lägger ut lite halvnakna bilder på sig och skriver "E ja snygg?????". GURLS vad fan håller ni på med? Man blir inte automatiskt någon pornstar för att man är lättklädd och har sugit kuk ett par gånger (eller kör duckface, what's up with that really?).
Det är sådana tjejer som förstör så mycket för mig, egentligen, om jag skulle lägga ner någon energi på det. Jag ska i alla fall lyckas med av att visa en annan typ av "pornstar". Tänker fan aldrig bli någon pornstar heller för den delen. Det känns så... 90's.... Ew.
Jag spelar ändå inte i deras liga, men folk verkar ju tro att tjejer som jobbar med porr är helt pantade. Och jag tror att tjejer som de bidrar rätt mycket till att den uppfattningen kvarstår.
Nåväl, jag hoppas att jag kommer lyckas att få åtminstone några människor att ändra uppfattning tillslut!

Har faktiskt en film på G, det var rätt länge sedan jag spelade in nu. Mer info om den kommer när det börjar bli lite mer aktuellt, vilket bara är om några veckor! Rätt peppad då det verkar bli fler kortfilmer efter denna också. Ska jobba för den enda (förutom mig själv) jag vill jobba med i Sverige och förmodligen också världen. En tjej med liknande syn på porr som mig med riktigt bra visioner för hur porr kan se snyggare ut! Kommer även kännas bättre att ha en kvinnlig filmare, som dessutom skrivit manuset, valt vilka som ska vara med, fixat outfits, inspelningsplats osv osv, produktiv dam!

Nu ska jag nog spela en stund, eller fortsätta kolla serier, här kommer en bild som visar hur mycket jag brytt mig idag:


No comments:

Post a Comment